torstaina, tammikuuta 16, 2014

Helokkiöljyä kasvoihin!

Se mikä kelpaa syötäväksi käy myös iholle laitettavaksi, sanoi Pulputtaja ja tunki naamaansa lähes mitä tahansa. Näin on!

Olen hankkinut ison purkillisen helokkiöljykapseleita (Jättihelokki GLA+E), juurikin niitä mitä kuuluisi mahalaukkua kohti laittaa ja käytän niitä säännöllisesti iltaisin naamarasvana. Yhdestä kapselista riittää hyvin kasvoille ja kaulalle. Etenkin näin talvella iho meinaa kuivua ja helokkiöljystä on löytynyt riittävä apu. Kapseli rikkoutuu näppärästi kynsisaksilla. Tuoksu ei ole kaikista miellyttävin, mutta käy laimeana nenään vain hetken aikaa.

Monissa kaupallisissa naamavoiteissa on e-vitamiinia. Sanotaan, että se vähentää ihon kuivuutta ja punoitusta, suojaa vapailta radikaaleilta ja näin hoitaa ihoa. Helokkiöljyssä on luontaista e-vitamiinia, joten voisi kuvitella että sillä saisi samoja vaikutuksia. Itse ainakin ajattelen, että iholle laitettavat tökötit imeytyvät pintaverisuonien kautta syvemmälle elimistöön. Jos tuotetta voi käyttää sisäisesti, niin tuskin se iholle laitettaessa kovin myrkyllistä on - etenkin, jos ajatellaan sen pitkässä käytössä imeytyvän kroppaan. Kokemus helokkiöljystä on minun kohdalla positiivinen! Kannattaa kokeilla - mikäli ei pärstä tykkää niin voihan ne sitten syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti