perjantaina, helmikuuta 28, 2014

30 päivän kuntokuuri

Päätin ottaa elämääni 30 päivän tehokkaan kuntokuurin. On tähän innostukseen ihan "syykin", sillä joudun työn puolesta kuukauden päästä kuntotestiin. Ihmeitä tuohon testiin ei enää tehdä, mutta tekee se kuntoilu hyvää kropalle ja mielelle. Josko sitä aktivoituisi ihan lopullisesti.

En ole koskaan ollut jumppatuntien ystävä, vaan harrastelen itsekseni. Treeni koostuu jooga-gymstick-kuntopyörä-lenkkeily -tyyppisestä puuhastelusta. Olen myös henkisesti huomannut, että mieli ja sielu kaipaa parempaa fyysistä yhteyttä. Kuntoilu auttaa myös siinä, eli mieli ja kroppa löytää paremmin toisensa. Henkisyys on hyvä jättää treenistä silloin pois kun on tarkoitus treenata juuri kroppaa, joten näissä hommissa ei ole mitään meditatiivista. On kuitenkin helpompi tehdä henkisiä harjoituksia, jos kropasta on ylimääräiset "polttoaineet" kulutettu.
Olen aina kokenut, että henkisten asioiden harrastaminen on helpompaa mikäli "tuntee" oman kroppansa. Kun henkisiä harjoituksia lähtee tekemään, niin on helppo ensin keskittyä omaan kroppaansa ja tämän jälkeen sisimpään. Ja toki fyysinen kuntoilu puhdistaa elimistöä, laittaa kuona-aineet liikkeelle. Hyvinvoivassa kropassa myös energiakanavien on helpompi työskennellä. Ihminen on kaikin puolin kokonaisuus.

Pinterestistä löysin muutaman hyvän kuvan inspiroimaan, täytyy jakaa! Yllättävän tehokasta keskikropan treeniä :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti