torstaina, heinäkuuta 25, 2013

Musiikin suuri menetys

Huomaan olleeni viime aikoina alavireinen, Glee -sarjassa näytelleen Cory Monteithin menetyksen johdosta. En seurannut niinkään kyseistä tv-sarjaa, mutta kuuntelin aktiivisesti vuodesta 2010 lähtien Gleen musiikkia. Coryn kuolema on siten koskettanut merkittävästi.

Mielestäni on erikoista miten moni musiikki kokee suuren ja erilaisen energisen latauksen esittäjänsä siirryttyä henkimaailmaan. En tarkoita tällä fanien käyttäytymistä ja levyjen suurta myyntipiikkiä. Mielestäni musiikin ympärille vain muodostuu eräänlainen harmonia.

Joka tapauksessa, on pakko linkittää tähän kyseisen tuotannon yksi suosituimmista teoksista. Kuten huomaa, Cory eli musiikista, se kulkee hänen lävitseen. Ikävää ettei se hänelle riittänyt ja poismeno koitui aivan liian aikaisin. Ystävälleni viikon alkupuolella tuumasin, että minä haluan taivaaseen, jos Cory Monteith laulaa siellä :D Noh, erikoinen on se joka ei halua, sen verran aidosti ja vilpittömästi hän iloitsee välittämästään musiikista. Jokainen tavallaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti